ONZE WERKPLAATS

Onze vakkundige mensen en moderne apparatuur zorgen ervoor dat uw auto bij ons in goede handen is. We zorgen er met liefde en plezier voor dat u snel weer veilig de weg op kunt. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.

 

SCHADEHERSTEL

Wij begrijpen als geen ander dat u hulp kunt gebruiken bij de afhandeling via uw verzekering. Schade aan uw auto is al vervelend genoeg; op de administratieve nasleep ervan zit niemand te wachten. We adviseren u graag.
Benieuwd naar de kosten van het schadeherstel? Om een zo gericht mogelijke prijs te kunnen geven, adviseren we u altijd bij ons langs te komen. Doe dat liefst zo snel mogelijk; langere tijd doorrijden met schade kan de schade verergeren. Kras- of deukschade kan bijvoorbeeld gaan roesten.
Wilt u meer weten over schadeherstel of meer advies over het herstel en de kosten? Neem gerust contact met ons op.

VRAGEN OF INTERESSE?

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Van Acht Autogarage heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. Op zoek naar een nieuwe auto? U bent van harte welkom in onze showroom! We adviseren u een afspraak te maken, zodat we u in alle rust kunnen ontvangen. Nu alvast kijken?

Scroll online door ons aanbod.

ONS AANBOD
whatsapp_btn.png
Morgen Internet - Zorgeloos website