ONZE WERKPLAATS

Onze vakkundige mensen en moderne apparatuur zorgen ervoor dat uw auto bij ons in goede handen is. We zorgen er met liefde en plezier voor dat u snel weer veilig de weg op kunt. Heeft u vragen, of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op.
 

APK-KEURING

Tijdens de APK (Algemeen Periodieke Keuring) lopen we uw auto na op de minimale veiligheids- en milieueisen die in Europa gelden. Zo controleren we uw autobanden, schokdempers, verplichting en remmen.
Heeft uw auto mankementen? Dan komen deze met een APK tijdig aan het licht, waardoor u geld kunt besparen op onderhoud. Na afloop van de keuring ontvangt u een rapport waarin staat of uw auto is goedgekeurd.
Niet goedgekeurd? Dan geven we aan welke mankementen moeten worden opgelost. Een Apk-keuring mag alléén worden uitgevoerd door een RDW-erkend bedrijf, zoals Van Acht Garage in Sint-Oedenrode.

VRAGEN OF INTERESSE?

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Van Acht Autogarage heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. Op zoek naar een nieuwe auto? U bent van harte welkom in onze showroom! We adviseren u een afspraak te maken, zodat we u in alle rust kunnen ontvangen. Nu alvast kijken?

Scroll online door ons aanbod.

ONS AANBOD
whatsapp_btn.png
Morgen Internet - Zorgeloos website