ONDERHOUD & REPARATIE

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

LEES MEER

STORINGSDIAGNOSE

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

LEES MEER

BANDENWISSEL & OPSLAG

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.

LEES MEER

SCHADEHERSTEL

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Van Acht Garage in Sint-Oedenrode. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

LEES MEER

APK-KEURING

Waarom een APK-keuring? Het is in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.

LEES MEER

AIRCO-SERVICE

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig.

LEES MEER

MOBILITEITSPAS

Uw mobiliteit is onze zorg. Wij kunnen U hierbij helpen door een pas te verstrekken die 24 uur per dag 7 dagen in de week door heel Europa U weer veilig op weg helpt.

LEES MEER

AANKOOPKEURING

Kies voor zekerheid en voorkom problemen met onze aankoop keuring.

LEES MEER
whatsapp_btn.png
Morgen Internet - Zorgeloos website