ONDERHOUD & REPARATIE

Dankzij vakkundige mensen en moderne apparatuur is uw auto in veilige handen. Heeft u vragen of wilt u een afspraakverzoek plannen? Neem contact met ons op.

LEES MEER

STORINGSDIAGNOSE

Auto’s zijn voorzien van steeds complexere elektronica. Dat betekent óók dat er storingen kunnen optreden, vaak te herkennen aan brandende controlelampjes of piepjes. Een storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen van een auto; met onze professionele diagnoseapparatuur kunnen we de storing uitlezen.

LEES MEER

BANDENWISSEL & OPSLAG

Goede banden zorgen ervoor dat uw auto veilig op de weg ligt, het is dus belangrijk ze in topconditie te houden. Met het juiste onderhoud rijdt u bovendien niet alleen comfortabeler en veiliger, het zorgt er ook voor dat u een boel geld bespaart.

LEES MEER

SCHADEHERSTEL

Schade aan uw auto? Bij Van Acht Garage in Sint-Oedenrode herstellen we iedere schade vakkundig en snel. We raden u aan om de situatie, ook bij een kleine kras of deuk, altijd even te laten controleren.

LEES MEER

APK-KEURING

Een Apk-keuring brengt de technische staat van uw auto in beeld. De keuring voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om de weg op te gaan. Het is in Europa wettelijk verplicht om auto’s ouder dan 3 jaar, jaarlijks te laten keuren.

LEES MEER

AIRCO-SERVICE

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Bij Van Acht Garage in Sint-Oedenrode adviseren we jaarlijks een airco-check te laten uitvoeren. Waarom?

LEES MEER

MOBILITEITSPAS

Zeker weten dat u overal en altijd veilig de weg op kunt? Met onze mobiliteitspas bent u weer snel op weg met pech; de pas is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en in heel Europa te gebruiken. De mobiliteitspas wordt elk jaar gratis verlengd bij de onderhoudsbeurt van uw auto.

LEES MEER

AANKOOPKEURING

Kies voor zekerheid en voorkom problemen met onze aankoop keuring.

LEES MEER
whatsapp_btn.png
Morgen Internet - Zorgeloos website