ONZE DIENSTEN

Autorijden voor één vast bedrag per maand? Zonder financiële verrassingen. Dat kan bij Van Acht Garage. Mocht het nou zo zijn dat uw persoonlijke situatie dusdanig verandert dat het contract u niet meer past? Dan is dit gewoon opzegbaar.

 

PRIVATE LEASE

PRIVATE LEASE
Met Suzuki Private lease koopt u geen auto, maar neemt u als het ware een abonnement. De auto staat wel op uw naam en uw partner, familieleden of huisgenoten kunnen er gewoon in rijden. Goed om te weten: als uw persoonlijke situatie dusdanig verandert dat het contract u niet meer past, is dit gewoon opzegbaar.
Op basis van de looptijd en het aantal kilometers per jaar, wordt het maandbedrag bepaald. Zo kunt u kiezen uit 24, 36, 48 en 60 maanden in combinatie met 10.000 t/m 35.000 kilometer per jaar.
Waarom kiezen voor private lease?

  • inzicht in autokosten: met private lease heeft u een duidelijk overzicht van wat u maandelijks kwijt bent aan autokosten.
  • geen gedoe: u hoeft zich niet druk te maken over onverwachte garagerekeningen en het inruilen of verkopen van uw auto.
  • geen investering nodig: wel een nieuwe auto rijden, maar niet de zorgen voor onderhoud, reparatie en afschrijving.
  • altijd een auto: mocht er onverhoopt iets met uw auto gebeuren, dan staat er altijd een leenauto voor u klaar.


 

PLAATS ZOEKOPDRACHT

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

Menu Slider Image

AFLEVERPAKKETTEN

Menu Slider Image

FINANCIEREN

Menu Slider Image

VERZEKERING

Menu Slider Image

PRIVATE LEASE

Menu Slider Image

INRUIL

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Van Acht Autogarage heeft een breed en gevarieerd aanbod occasions voor u op voorraad. Op zoek naar een nieuwe auto? U bent van harte welkom in onze showroom! We adviseren u een afspraak te maken, zodat we u in alle rust kunnen ontvangen.

Nu alvast kijken? Scroll online door ons aanbod.

ONS AANBOD
whatsapp_btn.png
Morgen Internet - Zorgeloos website