ONZE DIENSTEN

Autorijden voor één vast bedrag per maand? Zonder financiële verrassingen. Dat kan bij Van Acht Garage. Mocht het nou zo zijn dat uw persoonlijke situatie dusdanig verandert dat het contract u niet meer past? Dan is dit gewoon opzegbaar.

 

PRIVATE LEASE

Bij Suzuki Private lease koopt u geen auto, maar heeft u eigenlijk een soort abonnement. De auto staat wel op uw naam en uw partner, familieleden of huisgenoten kunnen, mits zij een geldig rijbewijs hebben, gewoon in uw auto rijden.

Op basis van de looptijd en het aantal km's per jaar, wordt het maandbedrag bepaald. Zo kunt u kiezen uit 24, 36, 48 en 60 maanden in combinatie met 10.000 t/m 35.000 kilometer per jaar.

Waarom zou U voor private lease kiezen?

• Inzicht in autokosten: Met private lease heeft u een duidelijk overzicht van wat u maandelijks kwijt bent aan autokosten.

• Geen gedoe: U hoeft zich niet druk te maken over onverwachte garagerekeningen en het inruilen of verkopen van uw auto.

• Geen investering nodig: Een nieuwe auto rijden, maar niet de zorgen voor onderhoud, reparatie en afschrijving? Dan kan private lease interessant zijn voor u.

• Altijd een auto: Met private lease heeft u altijd een auto, mocht er onverhoopt iets met uw auto gebeuren dan staat er altijd een leen auto klaar voor u.
U betaalt alleen de brandstofkosten

PLAATS ZOEKOPDRACHT

BEKIJK ONZE ANDERE DIENSTEN

Menu Slider Image

AFLEVERPAKKETTEN

Menu Slider Image

FINANCIEREN

Menu Slider Image

VERZEKERING

Menu Slider Image

PRIVATE LEASE

Menu Slider Image

INRUIL

ONS AANBOD AL
GEZIEN?

Wij staan u graag te woord bij vragen over of interesse in één van onze voertuigen. Neem eenvoudig contact op via het formulier, telefonisch of per e-mail.

ONS AANBOD
whatsapp_btn.png
Morgen Internet - Zorgeloos website